TC Connect Sweden AB har den 12 september 2022 skrivit avtal att förvärva samtliga aktier i Jörevall & Olsson Communication AB (JOCAB). Tillträde är planerat till den 3 oktober 2022.

JOCAB har spetskompetens inom installation av avancerade antennanläggningar och utrustning för mobila nätverk och säker kommunikation på tak, master och inomhus. Bolaget omsätter ca 4 MSEK årligen med god lönsamhet och har 4 anställda.

TC Connect Sweden fortsätter med förvärvet sin tillväxtresa med leveranser av stora kommunikationslösningar till statliga myndigheter och verk som behöver säker kommunikation i sitt arbete för att upprätthålla en god trygghet och krisberedskap i samhället. Motivet bakom förvärvet är främst att möta den växande efterfrågan på bolagets marknadsledande lösningar inom säker kommunikation.

”Vi är imponerade av JOCABs kompetens, kunnande och mångåriga erfarenheter inom installation av avancerade antennanläggningar och kommunikationsutrustning. Vi välkomnar varmt JOCABs personal till vårt team på TC Connect”, säger Klas Zetterman Koncern VD TCECUR.

”Vi har under lång tid haft ett mycket bra samarbete med JOCABs och deras professionalism och breda kompetens uppskattas av både våra medarbetare och våra kunder. Vi ser framemot att arbeta tillsammans för att möta en stark efterfrågan på våra lösningar inom säker kommunikation” säger Robert Birgersson, VD TC Connect Sweden AB.

”Vi är mycket glada att bli en del av TC Connect och ser framemot en spännande framtid tillsammans”, säger Mats Olsson styrelseordförande och ägare av JOCAB.