TC Connect Sweden AB söker:

  • tekniker
  • säljare

 

 

Vi fortsätter att växa och söker nya medarbetare till vårt huvudkontor i Kumla!

TC Connect Sweden AB är ett bolag som skapar effektiva kommunikations- och säkerhetslösningar för några av världens mest krävande verksamheter.

Exempel på kunder finns inom energibranschen samt flera av våra svenska myndigheter med stora krav på säkerhet och tillgänglighet. Vi lever i en värld där den tekniska utvecklingen inom kommunikation och säkerhet går allt snabbare och kraven på tillgänglighet, funktion och mobilitet ökar. Vårt behov av att känna oss trygga – det ändras aldrig! TC Connect kombinerar den senaste teknologin med lång erfarenhet och mycket hög nivå av säkerhet och tillgänglighet.

 

Vi letar efter tekniker och ljare.

Du erbjuds en tjänst i en organisation med snabba beslutsvägar och du kommer ingå i ett positivt team med gedigen kompetens inom mobilsystem, radio- och IT-kommunikation. För att trivas i rollen bör du ha ett brinnande intresse av radiokommunikation & teknik och vi ser att du har en utbildning och bakgrund inom området. Resor och övernattningar kan förekomma i tjänsten.

Då du kommer spela en viktig roll i TC Connect fortsatta utveckling kommer vi att lägga stor vikt vid din personliga profil. Vi ser att du är en ansvarsfull och analytisk person med känsla för trevligt servicebemötande, har en affärsmässig förståelse, besitter en lugn och pedagogisk förmåga samtidigt som du under viktiga högprioriterade ärenden kan hantera stress.

Vid intresse kontakta Robert Birgersson (robert.birgersson@tcconnect.se).

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]