TC Connect fortsätter att växa och har återigen ett mycket framgångsrikt år bakom sig. Vi fortsätter vår strategiska resa med att skapa ännu fler långsiktiga relationer med våra kunder. Under 2019 har vi fortsatt att leverera flera stora kommunikationslösningar till statliga myndigheter och verk och säker radiokommunikation till de kunder som jobbar med krisberedskap i samhället. För att klara av den växande efterfrågan har vi anställt Martin Janneryd som IT tekniker till vår teknikavdelning.

Martin har mångårig erfarenhet av support, drift och installation inom IT branschen. Han kommer närmast från Atea Sverige AB där han har deltagit i projekt samt drift uppdrag hos kunder inom statlig verksamt samt industri, såsom Försvarsmakten, FMV, Atlas Copco/Epiroc samt Kumla kommun för att nämna några.

 TC Connect Sweden AB är en ledande leverantör av kundanpassade lösningar inom tal- och datakommunikation samt smarta applikationer för övervakning, positionering, navigering och säkerhet. Vi säljer säker kommunikation för att skapa trygghet i vårt samhälle. TC Connect Sweden AB är en del av TCECUR koncernen.