Rakeldagen blir i år i digitalt format. Första dagen har MSB ett program 9:00–14:15 och från 12:30 kan ni besöka de digitala montrarna hos de utställande företagen. Plattformen är även öppen 6-7 maj för besök i monter. Om du önskar delta behöver du anmäla dig innan 29-april (tidigare 15-april), klicka här så kommer du direkt till MSB och anmälan. Årets tema på Rakeldagen är “Rakel in i framtiden”.

TC Connect Sweden AB är givetvis med på Rakeldagen. Du kommer kunna chatta med oss och gå med i videosamtal/live seminarium på tider som vi återkommer om. Vi kommer även att ha flera filmer och annan information tillgängligt på plattformen som du kan titta på när det passar dig mellan 5-7 maj. Här finns en länk till vår Agenda för alla tre dagarna.

Vi är en ledande systemintegratör som levererar lösningar för tal- och datakommunikation till professionella användare. Vi vet att du som kund ställer mycket höga krav på tillförlitlighet, funktion och tillgänglighet. Att kunna kommunicera säkert och utan oönskade avbrott i alla lägen, tror vi är helt avgörande för dig, idag och i framtiden.

Rakeldagen är digital i år, du besöker vår monter via din dator.