Drift och övervakning

Drift och övervakning

 • Positionering

  Traceline Web – Positionering i Rakel

  Traceline Web är en webbaserad tjänst där du enkelt i realtid kan se vart dina Rakelenheter befinner sig i ett mycket flexibelt användargränssnitt. Det går att välja själv hur mycket och vilken information som ska visas. Det är lika enkelt att överblicka alla resurser under en stor insats som att följa ett enskilt fordon på uppdrag. I tjänsten ingår också en mobilversion, vilket alltså innebär att du kan se var dina Rakelenheter befinner sig direkt i din mobiltelefon.

  Ladda ner Traceline Web produktblad här

  Where are you?

  I Airbus TETRA/Rakel terminaler finns en unik positioneringsfunktion. Funktionen hjälper dig att se avstånd och riktning till dina kollegor.

  Ladda ner Where are you? produktblad här

 • Kontrollrum

  Traceline D-LITE

  Traceline D-Lite är ett lättanvänt och portabelt datorstöd som erbjuder ett avskalat användargränssnitt, stöd för flera anslutna terminaler och även stöd för hopkopplade arbetsstationer. Inkommande och utgående trafik hanteras enkelt från skärmen. Vår positioneringsapplikation Traceline Web går att integrera i programmet. Vi erbjuder också optioner som larm och ärendehantering.

  Ladda ner Traceline D-LITE produktblad här.

  RCS9500

  Radio Console System (RCS) 9500 är en kontrollrumsapplikation från Airbus för operatörsplatser i Rakelnätet. RCS9500 erbjuder enkel och snabb tillgång till avancerade kommunikationsfunktioner.

  • Väldigt anpassningsbart användargränssnitt (GUI)
  • Går att ansluta till RAKEL via IP/TVG, E1 eller radio
  • Följer Airbus Defence TETRA roadmap
  • Komplett lösning från små enanvändare till stora fleraanvändare-system
  • Går att integrera mot vår positioneringslösning Traceline Web

  Ladda ner RCS9500 produktblad här

  Zetron Acom

  I över 30 år Zetron har levererat lösningar till kunder inom säkerhet, transport Public Safety och olja & gas. Med tusentals system installerade och 20.000 operatörer utplacerade runt om i världen, har Zetrons produkter förtjänat sitt rykte för pålitlighet, anpassningsbarhet och prestanda. Zetron AcomNOVUS är ett flexibelt och skalbart system som erbjuder en integrerad telefoni/radio-dispatch. Zetron Acom går att ansluta till Rakel via IP/TVG eller radio samt har stöd för anslutning till de flesta telefonväxlarna på marknaden.

  Ladda ner broschyr om Zetron Acom här. Läs mer på deras hemsida.

  Traceline Navi+

  Med Traceline Navi+ integrerar vi navigation, larmhantering och terminalstyrning på samma skärm. Larm som skickas ut visas direkt på pekskärmen. Användaren kan enkelt acceptera larmet och börja navigera till målet.

  Traceline Navi kan använda sig av flera olika bärare för överföring av koordinater till fordonet, för detta går det att använda analog radio, GPRS eller TETRA/Rakel.

  Ladda ner Traceline Navi+ produktblad här.

hit counter