Nyheter

TC Connect anställer ny IT tekniker

TC Connect växer och satsar nu ännu mer på att utvecklas som ett av de ledande företagen inom säker kommunikation. Under 2019 har vi levererat ett större antal kommunikationslösningar till statliga myndigheter, säker radiokommunikation arbetsplatser. För att kunna leverera den ökade efterfrågan så anställer vi Jonas Brewitz till vår teknikavdelning.

Jonas har mångårig erfarenhet av support, drift och installation inom IT branschen. Han kommer närmast från Atea Sverige AB där han har deltagit i projekt samt drift uppdrag hos kunder inom statlig verksamt samt industri, såsom Polismyndigheten, Kronofogdemyndigheten/Skatteverket, Atlas Copco/Epiroc, Mondi/Pappersbruket, Esab samt Örebro kommun för att nämna några.

TC Connect Sweden AB är en ledande leverantör av kundanpassade lösningar inom tal- och datakommunikation samt smarta applikationer för övervakning, positionering, navigering och säkerhet. Vi säljer säker kommunikation för att skapa trygghet i vårt samhälle. TC Connect Sweden AB är en del av TCECUR koncernen.

 

0