Robert Birgersson ny VD i TC Connect Sweden AB

02 oktober, 2017 kl 16:10 CET Regulatoriskt

Styrelsen har utsett Robert Birgersson fn. ansvarig för kundcenter, marknad och logistik till ny Verkställande Direktör i dotterbolaget TC Connect Sweden AB.

Robert har arbetat i 15 år på bolaget främst inom kundnära verksamhetsområden och har ett mycket gott anseende bland kunder, leverantörer och arbetskamrater. Robert har dessförinnan en bakgrund med ekonomiutbildning, inköpare på Ericsson samt marknads och säljansvar på mindre företag.

”Robert Birgersson har länge varit en viktig person i ledningen för TC Connect och han har de senaste åren fått ökat ansvar. Utvecklingen för TC Connect Sweden är fn mycket god med ökad orderingång och väl genomförda leveranser. Jag har stort förtroende för att Robert kommer, tillsammans med sina duktiga arbetskamrater, framgångsrikt leda företaget mot nya utmaningar”, säger Ole Oftedal, VD i TC Connect AB.

Ole Oftedal, VD

 +46 70 592 75 99

ole.oftedal@tcconnect.se 


Denna information är sådan information som TC Connect AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 2 oktober 2017 klockan 16.10 CET.

Om TC Connect

TC Connect är ett säkerhetsföretag som erbjuder helhetslösningar inom digital kommunikation, övervakning, passersystem och biometri. Vi har cirka 50 medarbetare och har de senaste tio åren genomfört fler än 150 komplexa projekt tillsammans med våra kunder. Idag har TC Connect en marknadsledande position i Norge och en etablerad position i Sverige. Omsättningen 2016 uppgick till 153 MSEK. TC Connects huvudkontor ligger i Stockholm.

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefonnummer 08-503 015 50.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.tcconnect.se.

Dokument och länkar

Ladda ner: ReleaseFler pressreleaser