TC Connect ändrar och koncentrerar företagsledningen

22 september, 2017 kl 07:50 CET Regulatoriskt

TC Connect har träffat en uppgörelse med chefen för försäljning och affärsutveckling Ulf Carlzon som innebär att han lämnar bolaget

Som en följd av den senaste ledarförändringen har en överenskommelse träffats där Ulf Carlzon lämnar sitt uppdrag som konsult och medlem i ledningen med ansvar för försäljning och affärsutveckling i TC Connect.

Hans arbetsuppgifter övertas av VD Ole Oftedal, CFO och säljansvariga i respektive dotterbolag.

Ole Oftedal, VD

 +46 70 592 75 99

ole.oftedal@tcconnect.se 


Denna information är sådan information som TC Connect AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 22 september 2017 klockan 7:50 CET.

Om TC Connect

TC Connect är ett säkerhetsföretag som erbjuder helhetslösningar inom digital kommunikation, övervakning, passersystem och biometri. Vi har cirka 50 medarbetare och har de senaste tio åren genomfört fler än 150 komplexa projekt tillsammans med våra kunder. Idag har TC Connect en marknadsledande position i Norge och en etablerad position i Sverige. Omsättningen 2016 uppgick till 153 MSEK. TC Connects huvudkontor ligger i Stockholm.

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, telefonnummer 08-503 015 50.

För mer information, vänligen besök Bolagets hemsida www.tcconnect.se.

Dokument och länkar

Ladda ner: ReleaseFler pressreleaser